Стефанос Циципас е последният 1/2-финалист, който се класира за финалната

...
Стефанос Циципас е последният 1/2-финалист, който се класира за финалната
Коментари Харесай

Циципас след херкулесовия подвиг: Летях като малка птичка

Стефанос Циципас е последният 1/2-финалист, който се класира за финалната четворка на Откритото състезание на Австралия. от 0:2 до 3:2 сета. Преди него това бяха сторили единствено Роджър Федерер и Фабио Фонини.

Логично, след конфликта атинянинът бе извънредно удовлетворен, само че и безверен на случилото се.

„ Нямам думи. Не мога да опиша това, което се случи на корта. Тенисът ми приказва самичък за себе си. Невероятно възприятие е да се боря на това равнище, да дам всичко от себе си. Започнах доста нервно, само че не знам какво се случи след третия сет. Летях като дребна птичка, всичко се получаваше. Емоциите в края са нещо друго, мъчно ми е да ги опиша. Основната заслуга за успеха ми беше, че съумях да бъда в положително положение от самото начало, без значение какво се случва. Много съм благополучен с държанието ми на корта. Беше доста значим детайл да задържа нервите си. В толкоз доста дуели не съм го правил. Много работих да държа страстите в себе си. Много съм благополучен, че съумях да го направя. Подходът, който демонстрирах бе в действителност впечатляващ ", съобщи той пред Евроспорт в блицинтервюто на корта незабавно след края на срещата.

Относно противника си на 1/2-финалите Даниил Медведев, Циципас сподели следното:

„ Той е противник, който играе доста добре, доста непрекъснат. Има много следващи победи. Във превъзходна форма е. Всеки знае, че играе доста добре. Трябва да се възстановя. Да мисля ден за ден. Знам, че ще ми сътвори доста проблеми на корта, само че всеки мач, който мога да играя тук е благословия ", добави учасникът на Sofia Open 2019.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР