Стефано Пиоли сподели на пресконференцията си преди срещата на Милан

...
Стефано Пиоли сподели на пресконференцията си преди срещата на Милан
Коментари Харесай

Пиоли преди Борусия: Този мач може да реши групата

Стефано Пиоли показа на конференцията си преди срещата на Милан с Борусия Дортмунд в Шампионската лига, че дуелът е извънредно значим и може да реши доста незнайни в “групата на гибелта ”. 

" Дали този мач може да промени сезона? Всички срещи могат да го трансформират. Втората среща с ПСЖ би трябвало да ни послужи като ентусиазъм. В Дортмунд имаха “жълтата стена ”, която им помагаше, само че не познават на какво са способни тифозите на " Сан Сиро " в мач от Шампионската лига ", показа Пиоли.

" Това е доста значим мач, който може да реши доста неща в групата. Искам да играем като тим, да създадем огромен мач. Да играем като oтбора на Синер? Трябва да имаме и гения, душeвността, качествата, потенциала да се борим за всяка топка, както прави Синер. Между другото, в случай че той e на стадиона, ще бъдем щастливи ”, сподели още наставникът на Милан.

" Целта ни при започване на сезона бе да бъдем конкурентни в шампионата и в Шампионската лига. Важно е да се класираме за елиминациите. Имам цялостно доверие в момчетата и съм сигурен, че няма да ме разочароват ", добави Пиоли.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР