Стефан Янев изрази готовност да преговаря с ГЕРБ. Предложението на

...
Стефан Янев изрази готовност да преговаря с ГЕРБ. Предложението на
Коментари Харесай

Стефан Янев изрази готовност да преговаря с ГЕРБ

Стефан Янев изрази подготвеност да договаря с ГЕРБ. Предложението на ГЕРБ е почтено за почитание. Ние ще изпратим наши представители за присъединяване в диалозите. Това съобщи водачът на „ Български напредък ” Стефан Янев.

В отговор на въпрос дали биха взели участие в такова държавно управление Янев съобщи: " Разбира се ", предава.

Не бих споделил, че има партия, с която не бихме разговаряли. Диалог с всички, а какво ще донесе този разговор, е към този момент друга тематика, сподели още Янев, чиято групировка влиза в бъдещия парламент, откакто прескочи 4-процентната преграда на изборите в неделя.

Нека се ограничим към решенето на 47-я парламент за оръжието за Украйна, в случай че търсим ново решение, дано да е на 48-ото Народно събрание, съобщи той.

Когато приказваме за война, дано приказваме в действителност за война, а не да слушаме хора, които са виждали единствено пушка за пейнт бол. Ако би трябвало да бъдем солидарни като европейци – преглеждаме си въоръжението, вземаме решение всички дружно и отиваме в окопите, солидарно. Нека да бъдем по-обрани в говоренето. Когато има война или си страна във войната или не, приблизително състояние няма. Ако действително тръгнем на война с режима на Путин, би трябвало да го вземем осъзнато и по-късно всички сме в окопите, сподели още Янев. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР