Стефан Вълдобрев е емблематична фигура в живота на поколения почитатели

...
Стефан Вълдобрев е емблематична фигура в живота на поколения почитатели
Коментари Харесай

Стефан Вълдобрев преди и сега

Стефан Вълдобрев е емблематична фигура в живота на генерации фенове на българската музика, кино и спектакъл.

В предаването „ Тази неделя “ по bTV той описа с какво се занимава сега, намира ли се изменен и значима ли е славата.

Вълдобрев призна, че още е в лятно въодушевление. В момента той прави концерти и редом снима два кино лентата – „ Непознати “ на Камелия Петрова по роман на Захари Карабашлиев и „ Далеч от брега “ Костадин Бонев. С Бонев снима трети филм – след „ Потъването на Созопол “ и „ Подгряване на вчерашния обед “.

По думите на госта за последните 20 – 25 години хем се трансформирал, тъй като едно време имал хубава коса, а в този момент носи шапки и е трупнал 20 кг, хем не се е трансформирал чак толкоз – към момента е запазил любознанието си, не се тормози да потегля в разнообразни направления, да сгреши, да се върне, да падне.

За пръв път познал чувството да държи публиката в учебно заведение, когато пял на празник на художествената самоинициатива. Усетих, че това желая да върша и по-късно не съм си представял, че ще върша друго, сподели той.

Избрал да стане артист, тъй като на сцената можел да сплоти нещата, които обича да прави.

Всъщност обича да има анонимност, с цел да може да работи, сподели Вълдобрев.

Според него е по-голям е моментът след 15-те минути популярност, тъй като доста негови сътрудници „ са изперквали и са подготвени на какви ли не взаимни отстъпки и нехигиенични неща “.

Днес той има зад тила си към 30 кино лентата и 400 песни. Писал е и за Лили Иванова, като работата си с нея дефинира като „ голямо наслаждение, нещо особено и друго “.

Вижте целия диалог във видеото: -->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР