Стефан Данаилов е една от малкото фигури в българския обществен

...
Стефан Данаилов е една от малкото фигури в българския обществен
Коментари Харесай

Аз съм егоист и не мога да си представя света без мен - думи на Стефан Данаилов

 Стефан Данаилов е една от дребното фигури в българския публичен живот, които не е елементарно, даже е непостижимо да забравиш. Хитовите му функции в киното, малкия екран и театъра са прекомерно доста, с цел да могат да бъдат изброени в границите на една публикация.

„ Ти знаеш ли, че имаш страшни очи? ” – „ Дами канят ” (1980 г.)

„ - На лекар всичко се демонстрира, а на брачен партньор нищо не се споделя. - И на инструктор не се отхвърля. ” - разговор сред Стефан Данаилов и Невена Коканова ( " Дами канят ", 1980 г.)

„ Вземи ме, лодкарю, на твоята ладия лека " – " Дами канят " (1980 г.)

„ Страх ме е от гибелта! Не го укривам. Аз съм лакомец и не мога да си показва света без мен. Не че тук имам да свърша неща, без които не може. Не... Не знам другите хора по какъв начин са, само че аз се опасявам. Дано да съм кодиран за по-дълъг живот " – „ Романът на моя живот ”.

„ Женското тяло е хубаво нещо. Зависи на кого е и какво има вътре. Може да е изтънчено и тънко, само че празно и тогава е по-добре да си гледаш някоя статуя ” - „ Романът на моя живот ”.

„ Мъжът е лабилно създание. Ранимо, уязвимо. Той е по-слабият. Да, в него е семката, само че родът, плодът е там, на друго място. Затова дамата е по-силната. Тя е тази, която взема решение. Една жена може да даде доста на един мъж, може и да го срине. И освен в поезията, това е действителността " - „ Романът на моя живот ”.

„ Отношението ми към Невена Коканова се променяше през годините. Гледах я като хубава жена, като актриса, като освен това от партньорка. Беше ярък човек - добър и мирен. Голяма звезда, само че в никакъв случай не спекулираше с известността и с хубостта си ” - „ Романът на моя живот ”.

Инфо: www.vesti.bg

Източник: uchiteli.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР