Стефан Аладжов заяви, че в момента за Левски е важно

...
Стефан Аладжов заяви, че в момента за Левски е важно
Коментари Харесай

Стефан Аладжов: Който удари в дербито, удря два пъти

Стефан Аладжов съобщи, че сега за Левски е значимо да натрупа точки, а не толкоз по какъв начин играе. Ето какво още сподели експертът пред " Тема: Спорт " преди дербито с ЦСКА:

" Хубаво е, че Левски завоюва, въпреки и да го стори много мъчно. Все отново Локомотив (Пловдив) е добър тим и го сподели с игрите си от началото на сезона. Наред с всичко това е първият по-сериозен отбор, който бива надвит. На " сините " им вървят мъчно нещата, даже на " Герена ". Явно минаха годините, когато в семействата се биеше с огромна разлика. Рано е да се вършат оценки на новите. Радвам се, че холандецът Робърта бележи в съвсем всеки мач, в който е на терена.

Към този миг най-важни за Левски са точките. Успехът над Локомотив може да се окаже стратегически. Ако сините желаят да се борят за нещо съществено този сезон, то не трябва да пропиляват точки с лека ръка. За тях са значими резултатите. Защото за играта е рано - Левски падна от Берое, а старозагорци бяха бити от Царско село... Друго щеше да е да имат в актива си още три пункта, само че те бяха изпуснати на " Герена ".

Сега следва извънредно значим конфликт с ЦСКА. Това са дерби мачове от време оно. Задължително е да бъде взето, минимумът е да не бъде изгубено. Който удари в дербито, удря два пъти, тъй като хем си подвига самочувствието, хем смъква това на противника. Отделно от това с триумф Левски ще дръпне на съперника. След този дуел ще има пауза в шампионата и Петър Хубчев ще има време да поработи с тима.

Плюс за Левски е, че Тиам ще се върне за ЦСКА. Това е състезател, от който зависят доста неща в центъра, а и оказва помощ в защита. Лошото е, че в отбрана тимът не е добре окомплектован и при травми или санкции ще стане тежко. Причината за това е, че селекцията закъсня... ", сподели Аладжов. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР