Steam разкри през седмицата Steam Family, подобрен вариант на семейната

...
Steam разкри през седмицата Steam Family, подобрен вариант на семейната
Коментари Харесай

Valve подобри семейната функция на Steam

Steam разкри през седмицата Steam Family, усъвършенстван вид на фамилната функционалност Steam Family Sharing. Възможностите на Steam Family значително се припокриват с предлаганите от Steam Family Sharing, само че с известни усъвършенствания.

Steam Family ви разрешава шерването на игрите, които притежавате в магазина с членове на фамилията ви. За разлика от Steam Family Sharing, Steam Family ви разрешава да играете игра от общия азбучник, до момента в който различен член на фамилията ви играе. Заедно с това ще може да създавате лични сейвове и да употребявате Steam достижения, пишат gHacks. И към този момент не е наложително притежателят на играта да е онлайн.

Ограничение в тази ситуация се явява това, че може да не може да играете игра от споделената библиотека, в случай че сте физически отдалечени от вкъщи си. Valve изясняват, че въпреки и функционалността да се поддържа, то може да зародят проблеми.

Услугата има и някои други ограничавания. Така да вземем за пример, в случай че играта се нуждае от ключ от трети страни или абонамент, няма да може да се играят. Същото се отнася и за безплатните игри, както и DLC пакетите, без значение дали са платени или безвъзмездни. Игрите, които притежателят има посредством партньорски акаунт в Steamworks, както тези, в които притежателят е получил възбрана. И несъмнено, в случай че операционната система на заемащият играта е друга от тази на притежателя, то тя също няма да може да се играе.

Услугата е към момента в бета вид. Тя може да се доближи като отидете в Settings > Interface > Client Beta Participation. След това избирате Steam Family Beta.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР