Стават ясни и целите на Слави Трифонов - да бъда

...
Стават ясни и целите на Слави Трифонов - да бъда
Коментари Харесай

Дончева: Слави иска да ме отстрани от политиката

Стават ясни и задачите на Слави Трифонов - да бъда отстранена от политическия живот. Така зам.-председателят на Народно събрание Татяна Дончева, народен представител от " Изправи се.БГ! Ние идваме ", разяснява острата оценка на водача на " ИТН " за опитите й да отделя депутати от групата на Има Такъв Народ.

Историята с Дончева за следващ път демонстрира какъв брой мръсна работа е политиката у нас. И за следващ път потвърждава, че тези, които от заран до вечер приказват в телевизионните студия за задкулисие, ловко плуват в него, съобщи в пост във Facebook Трифонов.

" Стават ясни и задачите на Слави Трифонов - да бъда отстранена от политическия живот. Между другите политици и политически партии да бъдат основани връзки на недоверчивост и съмнение, които да не разрешават реализиране на единодушие за каквото и да било. ", отговори също в обществената мрежа Дончева. За нас е маловажно в интерес на кого работи Слави Трифонов. Важна е истината, написа още Дончева. И също като Мая Манолова разви тайната теза, че самосезирането на прокуратурата по абсурда било, с цел да се осуети закриването на спецправосъдието.

" Ангажирането на профилираната прокуратура с инспекцията най-вероятно ще осуети и този път закриването й. Но тя дава опция да дават “доказателствата ”, които настояват, че имат. ", написа още Дончева.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР