Ставането сутрин е борба за много от нас, но правилната

...
Ставането сутрин е борба за много от нас, но правилната
Коментари Харесай

5 приложения, с които да станете от леглото сутрин

Ставането заран е битка за доста от нас, само че вярната тревога може да я направи по-малко мъчителна.

Има огромно многообразие от приложения, приспособени да ви разсънват тъкмо както желаете заран. Може би сте човек, който се нуждае от брутална тревога, която да ви изтласка от леглото. Или може би желаете нежна, елегантна тревога, с която да започнете деня си. Каналът показва 5 приложения, които можете да пробвате:

1. Walk Me Up е тревога, която не стопира, до момента в който не започнете да ходите. Това е чист трик, с цел да се измъкнете от леглото. Но преди да употребявате това приложение, имайте поради, че телефонът ви не може да бъде в спокоен режим и би трябвало да са задействани известията.
 пробуждане Thinkstockphotos
2. Уникалната функционалност на Uhp е, че приложението може да ви засрами във Фейсбук или Twitter, в случай че не сте станали, като разгласява статус в профила ви че сте мързеливи.-->

3. Alarmy е алармено приложение, което ви принуждава да станете от леглото. Алармата се изключва единствено, в случай че извършите фотография на предмет в стаята си - да вземем за пример мивката в банята ви. И няма бутон за отсрочване на алармата.

4. Rise e еднo от най-обичаните приложения за будилници. Малката апликация е с хубав интерфейс и имате опция да настроите прогресивни аларми, да повтаряте аларми и даже да се разсъните с подбрана от вас музика.
 пробуждане Thinkstockphotos
5. Snap Me Up ви кара да си извършите селфи, с цел да го изключите. Тези фотоси ще бъдат непокътнати в албум, наименуван " sleepy snaps ", тъй че можете да видите занимателна поредност от портрети на това, което изглеждате като първото нещо заран - и по-късно може да ги изтриете всички.
 пробуждане Thinkstockphotos

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР