Става ясно от отговор на министър Нанков, че с тол

...
Става ясно от отговор на министър Нанков, че с тол
Коментари Харесай

Жельо Бойчев: Стана ясно, че с тол системата сме доникъде

Става ясно от отговор на министър Нанков, че с тол системата сме до средата.

Това съобщи зам.-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Жельо Бойчев по време на парламентарен надзор към министъра на районното развиване и благоустройство Николай Нанков.

По думите му услугата ще бъде начислявана върху транспортната услуга и това значи да чакаме покачване на цените и на автобусните транспорти.

„ Ние сме подготвени да участваме в този спор, тъй като държим да бъде предпазен българският народен интерес “, уточни Бойчев.

Той изясни, че на въпроса кой дефинира цената, министърът дава отговор, че занапред ще се вземе решение за подготовка за тарифирането и ще се наемат спомагателни консултанти.

„ А какво вършиха до момента? Кой ще дефинира цените – Министерски съвет, Агенция „ Пътна инфраструктура “, Народно събрание? Под път и над път министър-председателят и министърът, най-малко година и половина, където и да се снимат - до някакви пътища и обекти, изясняват за тол системата “, разяснява Бойчев.

Той акцентира, че народните представители от „ Българска социалистическа партия за България “ няколко пъти са се пробвали в комисия да провокират този спор, тъй като на всички места се приказва за политиката по тол системата единствено не и в Народно събрание.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР