Стартират снимките на Привличане - още един нов български филм,

...
Стартират снимките на Привличане - още един нов български филм,
Коментари Харесай

Яна Маринова и Башар Рахал в новия български филм Привличане

Стартират фотосите на " Привличане " - още един нов български филм, който ще зарадва феновете на родното кино. В центъра на сюжета е завладяваща история за триумфа, упоритостите и любовта, разкриваща доста настоящи и всемирен тематики, които вълнуват всички генерации, а изключителната танцова хореография и динамичността на лентата ще я създадат друга и запаметяваща се.

„ За мен този филм е една доста същинска история за живота в учебно заведение и отвън него подобен какъвто е, за конфликта сред поколенията и за това какъв брой е значимо да намерим салдото, допирната точка, в която прекосяваме границата на разделянето, одобряваме разликите между тях и заставаме от една страна. Мисля, че с Яна Маринова, страхотния актьорски състав и целия този възторг, с който сме заредени, ще спечелим почитателите на българското кино ”, показа Башар Рахал по време на гостуването си в „ Здравей, България ”, който играе притежател на частно учебно заведение.

В основните функции ще забележим Яна Маринова, Луиза Григорова, Александър Сано, Койна Русева, Радина Боршош и Башар Рахал. Продуценти на лентата са Башар Рахал и Яна Маринова, а режисьор е Мартин Макариев. Сценарият е дело на Яна Маринова, Борислав Захариев и Георги Ангелов.
 Привличане NOVA
„ И родителите, и децата ще открият по нещо близко, ще вземат по нещо за себе си. Филмът ще ги накара да се засмеят, само че и да се замислят, а танците носят доста мощен спомагателен заряд. Това е свежа учебна драма за нашето време, която предизвика и няма да остави никого безразличен ”, добави актрисата Яна Маринова, която влиза в ролята на учителка, подложена на операциите от своя колежка.
 Привличане NOVA
„ Привличане ” е най-новият български филм, който се осъществя с поддръжката на Нова Броудкастинг Груп и ще се популяризира в кината от „ Лента ” при започване на 2018 г. След „ Маймуна ”, „ Бензин ”, „ Воевода ”, на 13 октомври следва премиера на още една българска продукция - " Вездесъщият ".

„ За по-малко от година, това е петата кино продукция, която поддържаме. Щастливи сме, че имаме опцията да предложим на феновете на българските филми жанрово многообразие на всички свои платформи и ще продължим тактиката да влагаме в местни продукции, да работим с едни от най-популярните звезди и да даваме поле за изява на млади и надарени хора, които желаят да се развиват в България ”, разяснява Вики Политова, основен действен шеф на Нова Броудкастинг Груп.
  По тематиката Екшън драмата „ Последното лице “ към този момент и по кината Спортни коли връхлитат София на премиерата на " Бензин "
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР