Стартират състезанията Бързи и сръчни“, които ще се проведат в

...
Стартират състезанията Бързи и сръчни“, които ще се проведат в
Коментари Харесай

19 училища със заявки за „Бързи и сръчни“ ПРОЛЕТ 2019

Стартират надпреварите „ Бързи и сръчни “, които ще се проведат в Многофункционална спортна зала на Първа езикова гимназия. 19 учебни заведения са подали поръчка за „ Бързи и сръчни “ ПРОЛЕТ 2019, като максимален е ползата при децата на възраст IV клас. Състезанието стартира от 15.00 часа през днешния ден.

Традиционно тимовете на учебните заведения се състоят от 5 момчета и 5 девойки /и до 2 резерви/ за всяка възраст. Трасето се състои от маршрут, което включва – спринтово тичане, слалом сред конуси, провиране, прескок и шут с крайник на топка във врата, с обща дължина на трасето към 20 метра.

В календара на Община Варна с изключение на спортния празник Бързи и сръчни “ за възпитаници от 1 до 4 клас са заложени разнообразни събития, от които най-чакани са шампионатите по лека атлетика, национална топка, шахмат.

Графика за осъществяване на „ Бързи и сръчни “ по възрасти е следният:

- 7 март 2019 г./четвъртък/ от 15.00 часа IV клас „ Бързи и сръчни “

- 21 март 2019 г./четвъртък/ от 15.00 часа II клас „ Бързи и сръчни “

- 26 март 2019 г./вторник/ от 15.00 часа III клас „ Бързи и сръчни “

- 11 април 2019 г./четвъртък/ от 15.00 часа I клас „ Бързи и сръчни “

След края на всички надпревари ще бъде изтеглена лотария със доста предметни награди. Всички събития са част от тактиката на Община Варна за развиване на детско-юношеския спорт и има за цел да разпространява дейния и здравословен метод на живот измежду дребните възпитаници.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР