Стартираме с крайно любопитната битка от CS:GO между Оrgless и

...
Стартираме с крайно любопитната битка от CS:GO между Оrgless и
Коментари Харесай

Сериозни изпитания за една от най-големите гейминг организации в света

Стартираме с извънредно любопитната борба от CS:GO сред Оrgless и MIBR. Това е четвъртфиналeн конфликт от Flashpoint 1. Бразилският тим несъмнено е любимец в срещата. Тимът играе доста мъчно против най-големите, само че рядко позволява изненади против сформира от ранга на Orgless. Победата за MIBR е при коефициент 1.30 в efbet .

Продължаваме с Home Sweet Home и борбата сред Virtus.Pro и Gambit Youngsters. Тук ситуацията също е ясно. VP e тим на друго равнище, играещ непрекъснато против най-силните в света. Gambit пък има доста надарени играчи, които към момента не могат да се съпоставят с най-хубавите в Counter-Strike. В състава разполагат с един от огромните гении в лицето на Дмитри „ sh1ro “ Соколов, само че той мъчно може да се оправи с големия опит и класа на Virtus.Pro. Крайният триумф за VP e при коефициент 1.50 в efbet .

Such a good day for new VP wallpapers!

High-res: https://t.co/pIzaqU4Bjo pic.twitter.com/i8JM6JskdX
— Virtus.pro (@virtuspro) April 5, 2020
Прогноза №3 е от ESL One LA. В извънредно любопитен дуел с огромен залог се изправят Virtus.Pro и Vikin. Двата тима демонстрират добра игра от началото на шампионата по Dota 2, Геймърите от VP имат три победи от три мача, а „ викингите “ също показват мощни изяви, само че те имат два триумфа и едно проваляне. Трябва обаче да отбележим, че те се оправиха с именития отбор на ОG. Все отново Virtus.Pro сподели впечатляващи неща от началото на надпреварата и упованията са това да продължи, а успеха за отбора през днешния ден е при коефициент 1.55 в efbet .

Източник: prognozi.efbet.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР