Стартира гласуването за за 2020 г. в Асеновград. За първи

...
Стартира гласуването за за 2020 г. в Асеновград. За първи
Коментари Харесай

За първи път включват гражданите в гласуването за Спортист на годината в Асеновград

Стартира гласуването за за 2020 година в Асеновград. За първи път в определянето на купата право на глас ще имат и жителите на общината. Победителят, който получи доверието на жителите, ще бъде почетен със специфичния приз " Спортист на годината - изборът на асеновградчани ". Гласуването ще се прави онлайн - посредством е-поща: [email protected]. Анкетната карта е качена на формалния интернет уебсайт на община Асеновград, откъдето може да бъде свалена. Желаещите да дадат своя избор слагат съответния брой точки и я изпращат на горепосочения e-mail.
Гласуването се прави, като на този, който жителите желаят да класират преди всичко, би трябвало да слагат 10 точки . На втория - 9 точки, на третия - 8 точки и по този начин, до момента в който се стигне до този, който гласуващият желае да класира на 10-то място, като му запише 1 точка. Събралият най-вече точки става победител и ще бъде почетен със званието " Спортист на годината - изборът на асеновградчани ". Ако двама или повече състезатели съберат идентичен брой точки, то всички биват наградени със съответния приз. Класирането се прави, според оферти лист, като към него интервюираният няма право да прибавя имена на други спортисти. Поставянето на точките следва да се реализира на база постигнатите спортни резултати през миналата година.
 Цветана Пиронкова е Спортист на годината на България за 2020г Цветана Пиронкова е Спортист на годината на България за 2020г
Тенисистката Цветана Пиронкова бе определена за Спортист на годината на България за 2020 година. Пиронкова заслужи наградата в 63-то издание н...
Гласуването стартира от през днешния ден (05.01.21 г.) и ще продължи до 17.01.21 година, в това число. От една е-поща може да се гласоподава единствено един път. Повторното или повече гласувания от един и същи e-mail ще бъдат анулирани, изясняват от градската администрация.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР