Стартът на супер успешната нова продукция Скъпи наследници, която с

...
Стартът на супер успешната нова продукция Скъпи наследници, която с
Коментари Харесай

Ламбо хвърлил око на новата звезда от Скъпи наследници

Стартът на супер сполучливата нова продукция Скъпи наследници, която с пилотния си епизод от раз сграбчи над 46% от тв аудиторията, провокира интереса на феновете освен към сериала, само че и към плеядата от звезди в него.

Освен обичаните и добре познати титуляри от киното, театъра и дребния екран, в прослойка на Скъпи наследници има и нови гении, а нежната част от тях са и впечатляващо красиви.

Още след първия епизод в интернет форумите една от най-обсъжданите актриси се оказа Даяна Ханджиева, която играе млад доктор в поредицата. Даяна не е професионална актриса, въобще не е минавала през НАТФИЗ, а хип-хоп танцьор.

Сведенията за нея в общественото пространство към момента са нищожни. Тя обаче е имала няколко дребни функции в кино и тв планове, едната от които в сериала Фамилията, написа хотарена. Там тя застава паралелно до Стефан Данаилов, само че е толкоз обезпокоена от легендата на киното и театъра, че даже не посмява да се запознае с него публично.

Впоследствие обаче се оказва, че Ламбо напълно не е останал апатичен към появяването на надарената госпожица на снимачната площадка, описват от екипа.

Въпреки хубостта ѝ, Стефан Данаилов е показал интерес първо към актьорските ѝ умения и е останал ужасно сюрпризиран, че не е предходна през театрална школа.

За страдание обаче Даяна споделя, че няма желание на този стадий да се влива в редиците на натфизчиите, където за наслада на Ламбо да бъде под преподавателското му крило.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР