Стартъпът от Силиконовата долина RollAway създава нова категория ваканционни имоти,

...
Стартъпът от Силиконовата долина RollAway създава нова категория ваканционни имоти,
Коментари Харесай

Стартъп отдава под наем луксозни хотелски апартаменти на колела

Стартъпът от Силиконовата котловина RollAway основава нова категория ваканционни парцели, които всъщност са първокласни жилища на колела. Те разрешават на пътешествениците да обикалят от място на място, без да е належащо да резервират хотел или парцел във всяка дестинация. И най-хубавата част е, че това се случва с машина с нулеви излъчвания, написа Travel + Leisure.

RollAway е за пътешественици, които мислят друго, които биха предпочели да се съсредоточат върху основаването на дълготрайни мемоари и преживявания в голям брой дестинации. Те към този момент не желаят да възнамеряват ваканциите си, мислейки къде да отседнат или по какъв начин да стигнат от едно място до друго “, съобщи създателят и основен изпълнителен шеф на Rollaway Уолди Торес.

Той сигурно знае какво приказва, тъй като преди да основе RollAway с починалия си брат Уилфред, Торес управлява интервенциите по обслужване на посетители в Rosewood Hotel Group и The Walt Disney World Resort.

Въпреки че кемперите сигурно са зелени, те са всичко друго, само че не и елементарни. Вътре бъдещите посетители могат да чакат висококачествени облицовки, изцяло оборудвани кухненски боксове, комфортни двойни кревати, обособена всекидневна и столова и удобни бани. Те ще имат връзка със света с помощта на услугата Starlink, което прави изцяло вероятни пътуванията по работа.

Пътуващите ще получат всички преимущества на хотелите от висок клас, в това число виртуален консиерж, който е разполагаем 24 часа в денонощието, с цел да се грижи за всевъзможни потребности, като да вземем за пример резервации, упътвания или пътна помощ.

Кемперите се оферират и с подбрани направления за пътешестване в помощ на пътешествениците без планувана дестинация, спа тоалетни такъми, улеснения за завършения навън и даже комплект за разчистване в придвижване. Марката ще обезпечава и авансово пакетирани закуски от фермата до масата, виртуални йога сесии и даже настройки за Instagram пикник моменти, без значение къде отивате.

RollAway ще стартира да предлага услугите си в началото в региона на залива на Сан Франциско през август, като следва да бъдат добавени още градове. Предварителната резервация на транспортните средства е към този момент дейна, като сега се оферират и ранни отстъпки.

View this post on Instagram
A post shared by OneQlick Travel???? (@oneqlick_travel)
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР