Старши треньорът на юношеския национален отбор на България до 19

...
Старши треньорът на юношеския национален отбор на България до 19
Коментари Харесай

Стойков за сръбското клане: Има го и това във футбола, момчетата трупат опит

Старши треньорът на юношеския народен тим на България до 19 години Ангел Стойков остана удовлетворен от успеха на своите футболисти с 4:1 над Сърбия през днешния ден, само че типично в собствен жанр отхвърли да изпада в еуфория и се постара да бъде оптимално сдържан.

" Добър резултат за нас, за самочувствието ни. През по-голямата част от мача през днешния ден тимът игра по този начин, както желаеме да го виждаме. Смятам, че като цяло и в двата мача се получиха потребни инспекции ", съобщи Стойков след края на втората среща със сърбите в Симитли.

Попитан дали има искания към гостите, които бяха много груби през второто полувреме и бяха осъдени с три червени и шест жълти картона, Стойков отговори умерено: " Има го и това във футбола, момчетата просто по този начин натрупат още повече опит.

Но има неща в играта, които би трябвало да се почистват. Така че не мога да кажа, че сме изцяло подготвени за идващия Елитен кръг. Искам да благодаря на домакините, които предоставиха доста положителни условия за подготовка и игра, приключи Стойков.

Той не можеше да разчита на няколко съществени футболисти, измежду които Петко Христов (Фиорентина), Калоян Кръстев (Болоня), Иван Тилев (Септември), защото мачовете бяха в дни, които не са дати от ФИФА.

Националите в групата за Елитния кръг се събират на 15-и март, а мачовете са на 21-и март с Испания, на на 24-и с Франция и на 27-и против Белгия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР