Старши-треньорът на ВК Нефтохимик(Бургас) Николай Желязков заяви след втората поредна

...
Старши-треньорът на ВК Нефтохимик(Бургас) Николай Желязков заяви след втората поредна
Коментари Харесай

Треньорът на Нафтата вярва в обрата на серията

Старши-треньорът на ВК Нефтохимик(Бургас) Николай Желязков съобщи след втората поредна загуба от Хебър във финалната серия, че има вяра във вероятен поврат вкъщи.

„ Тази среща бе по-различна от първата, без значение, че резултатът е безапелационен за Хебър. Във втория гейм имахме шансове да изравним, само че не успяхме. Там беше разковничето да създадем мача друг. Волейболистите на Хебър сервираха за втори следващ ден доста мощно и с доста дребен брак. Също по този начин съумяха да отиграват в тежки обстановки с техния диагонал. Ние не успяхме да изградим добре блока си “, регистрира Желязков.

„ При всички положения считам, че имаме нашите шансове в Бургас да обърнем серията. Вярвам го, макар загубата през днешния ден. Играхме по-добре от първия мач. Ако бяхме спечелили втория гейм, можеше да има смяна. Но това е към този момент история. Въпросът е да забележим, какво можем да създадем в идващите мачове на наш терен. Мисля, че играчите също имат вяра във вероятен поврат в Бургас. Въпросът е да излезем и да дадем най-хубавото от себе си, тъй като Хебър играе доста мощно в този миг. Но нашият състава има състезатели, които имат опит. Сега би трябвало да намерим решение на мощните страни, които противникът демонстрира и да се опитваме да се противопоставим. “
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР