Старши треньорът на Вихрен (Сандански) Наджи Шенсой коментира победата над

...
Старши треньорът на Вихрен (Сандански) Наджи Шенсой коментира победата над
Коментари Харесай

Треньорът на Вихрен Наджи Шенсой: Просто ни трябваше една победа

Старши треньорът на Вихрен (Сандански) Наджи Шенсой разяснява успеха над Септември (Симитли) с 2:1 през миналия уикенд. Ето какво сподели наставникът пред формалния уебсайт на клуба:

-Господин Шенсой, първа победа след три следващи несполучливи мача. Какъв е коментарът ви?
-Всеки тим минава през някаква рецесия. По време на зимната подготовка, когато всички ни засипваха с похвали, че играем добре и побеждаваме, не бях напълно спокоен. Знаех, че в случай че настъпи сложен миг с контузени или осъдени футболисти, няма да имаме задоволително играчи за ротация. И се оказах прав… за жалост! В последните няколко мача имаме големи проблеми с контузени и на процедура разполагам с по 14-15 футболисти, а това няма по какъв начин да не окаже въздействие и върху резултатите.

-И въпреки всичко победа против гостите от Симитли?!
-Спечелихме, като съгласно мен играхме добре през първото полувреме. Тогава пропуснахме да отбележим още голове и реализирахме единствено един. След това покачихме на 2:0 през втората част, само че допуснахме неточност и гостите понижиха от дузпа в края. През второто полувреме не стояхме толкоз добре, колкото през първата част.

-Успокоиха ли се нещата след тази победа?
-На всички е ясно каква ни беше задачата този сезон – да станем първенци в групата. Това няма по какъв начин да стане, по тази причина се концентрираме върху моментното положение на тима. Преди мача споделих на футболистите, че просто ни би трябвало една победа. Независимо с каква игра и дали ще играем красиво – би трябвало ни победа, с цел да се отърсим от напрежението.

-И този път дадохте късмет за изява на някои от младите момчета от школата?
-Ситуацията с контузените дава късмет на тези момчета и ще се веселя, в случай че те го употребяват по най-хубавия метод. На скамейката бяха и Алекс Тренков, и Кулин, и Благой Скачев. На младите футболисти им трябват мачове, с цел да натрупат опит, тъй като те към момента нямат подобен.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР