Старши-треньорът на ЦСКА - Стойчо Младенов е на мнение, че

...
Старши-треньорът на ЦСКА - Стойчо Младенов е на мнение, че
Коментари Харесай

Стойчо Младенов: Колкото повече говорим за титлата, толкова се повишава и напрежението в играчите

Старши-треньорът на ЦСКА - Стойчо Младенов е на мнение, че напрежението в борбата за купата с Лудогорец, ненапълно е оказало въздействие за полученото през днешния ден тъждество сред " алените " и Арда в Кърджали (2:2).

Специалистът прикани за следващ път и за ангажирането на нови попълнения по време на зимната пауза.

" Успяхме да спасим точката. Ние не бяхме пристигнали за нея, а за трите точки. Явно колкото повече приказваме за купата, толкоз се покачва напрежението в играчите. Те би трябвало да свикнат с това нещо. ЦСКА играе постоянно за победа и гоним единствено първото място. Ако това напрежение им идва допълнително, ще би трябвало добре да преценим нещата.
 Славко Матич разкри за големи проблеми в Арда
Славко Матич разкри за големи проблеми в Арда

" Има хора, които работят против мен "

Не би трябвало в тима да има напрежение. Футболистите би трябвало да се уверени в своите качества. Много брак имаше. Последното допиране е казусът в този миг. Нервността идва от напрежението. Така обаче ще преценим кой устоя и кой не.

Много ни липсват изобретателните халфове. Хора, които знаят по какъв начин да успокоят играта и да дадат последния пас. Преливането през днешния ден ни липсваше. Хамза се остаряла, само че беше неефикасен. Затова страдат и крилата заради липса на състезател, който може да пречупи. Без изобретателен халф сме елементарно разгадаеми. В този мач имаше доста " в случай че ". Ако се беше задържала топката, в случай че... Прибързвахме и всичко това нещо би трябвало да е по-различно. Ако бяхме по-уверени, наложително щяхме да спечелим. Ще създадем всичко допустимо от психическа позиция да влияем на увереността на състезателите и всеки да стигне лимита на своите благоприятни условия. До каква степен този предел е вероятен, през паузата ще преценим какво да вършим с играчите.
 Арда - ЦСКА 2:2 в мач от efbet Лига
Скандална дузпа лиши успеха на ЦСКА в Кърджали

" Червените " към този момент са на пет точки от водача Лудогорец

С тимове като Арда съвсем не бяхме безапелационни. В един интервал от 15-20 минути да упражним напън - това не се получи. Това оказва въздействие на успеваемостта в играта при нашите футболисти. От първия ден приказвам едно и също, само че очевидно някой хора не желаят да ме чуят. Този тим има основа, върху която да надграждаме - в този момент зимата, след това лятото и да бъдем това, което желаеме да бъдем. Да се настаним против Арда, да държим топката и да ги натиснем. Няма комбинативност, липсва човек с топката и неща, които сме коментирали. Апелирам за цялостна готовност за идващия мач и да скъсим дистанцията с тях, а след това пролетта ще му мислим. Аз приказвам това, което виждам и усещам. Не може да ми повлияят, че този е страховит, а аз не го поставям ", приключи Стойчо Младенов.
 Арда - ЦСКА 2:2 (Развой на срещата по минути) онлайн
Арда - ЦСКА 2:2 (Развой на срещата по минути)

Кайседо избави " алените " от поражение
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР