Старши треньорът на ЦСКА-София Стамен Белчев говори за cska.bg преди

...
Старши треньорът на ЦСКА-София Стамен Белчев говори за cska.bg преди
Коментари Харесай

Белчев разкри тактиката на ЦСКА-София и обяви: Левски трябва да се съобразява с нас и да ги подчиним

Старши треньорът на ЦСКА-София Стамен Белчев приказва за cska.bg преди дербито с Левски. Специалистът разгласи, че тактиката му е неговият тим да играе надълбоко в половината на съперника. Мачът със сините е на следващия ден (21 октомври) от 16:00 часа на Националния стадион " Васил Левски ".

" Очакванията са ми за една добра игра и ситуациите, които имаме този път да осъществяваме. Надявам се след мача да се поздравим с една заслужена победа.

Отборът е квалифициран добре. Готови сме да играем надълбоко в полето на съперника. Очаквам да излезем оптимално стимулирани като тим и да реализираме добър резултат за нас.

В дербитата най-важното е да бъдем спокойни и невъзмутими. Трябва да създадем по този начин, че Левски да се преценява с нас и да ги подчиним. Една от най-силните страни на Левски са статичните положения.
Проблемите пред тима са както знаете Енрике отпада за дербито, откакто получи тежка травма на мача с Пирин. Другите, които са под въпрос, са Божидар Чорбаджийски и Сашо Георгиев. Всички останали са изцяло здрави.

Още от в този момент желая да благодаря на почитателите на ЦСКА, които ни поддържат във всеки мач. Убеден съм, че отново ще създадат всичко допустимо, с цел да преобладават на трибуните. Ние ще създадем всичко допустимо да преобладаваме на терена и да победим. Знам, че в по-голяма част от мачовете сме длъжници на нашите почитатели, тъй като няма мечтаните резултати, само че се надявам в най-скоро време това да се промени ", съобщи Стамен Белчев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР