Старши треньорът на ЦСКА-София Нестор ел Маестро не скри разочарованието

...
Старши треньорът на ЦСКА-София Нестор ел Маестро не скри разочарованието
Коментари Харесай

Ел Маестро: Не заслужавахме да загубим

Старши треньорът на ЦСКА-София Нестор ел Маестро не скри разочарованието си след снощната загуби от „ Копенхаген4 с 1:2 в Лига Европа на стадион " Васил Левски ".

" Разочарован съм поради моите играчи. Те дадоха всичко от себе си, не заслужавахме да загубим. С разрушени сърца сме “, съобщи наставникът.

„ Започнахме мача, както нормално. Играхме ужасно първите 20 минути, само че по-късно се видя, че играхме против мощен тим. Играхме 10 против 11, което постоянно е мъчно.  Няма какво да кажа за съдийските отсъждания. Видях обстановката за аления картон и дузпата. Не обичам теориите на конспирациите. Просто имахме неприятен шанс. Съдията очевидно е видял нещо, което го е предиздвикало да вземе тези решения “, разяснява още Ел Маестро.

Откакто съм в ЦСКА, Божидар Чорбаджийски е един от най-хубавите ни футболисти. Той е приказен този сезон. Ако съдията беше дал фаул без картон, никой нямаше да забележи.

Винаги е мъчно на реванша, когато си изгубил първия мач вкъщи с 1:2, ще бъде тежко. Преди мача споделих, че възможностите са 50:50, само че в този момент е малко по-различно. Бил съм в Копенхаген и знам какво ни чака.Трудно е да вкараш два гола в Копенхаген. 

Жеферсон има хематом, уповавам се, че не е прекомерно съществено. Енрике ще му би трябвало повече време да се възвърне. Сега и Джеси се контузи, ще забележим какъв брой време ще се лекува ", приключи експертът.

Реваншът в Дания е идващия четвъртък.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР