Старши треньорът на ЦСКА-София Милош Крушчич коментира предстоящия мач с

...
Старши треньорът на ЦСКА-София Милош Крушчич коментира предстоящия мач с
Коментари Харесай

Крушчич: Анита има голям опит, очаквам да вдигне нивото на отбора

Старши треньорът на ЦСКА-София Милош Крушчич разяснява идния мач с Царско село от 23-ия кръг на efbet Лига. Младият експерт приказва и за трансферa на Върнан Анита, който се чака да подпише контракт до края на деня.
 Силен трансфер! На " Армията " пристигна някогашна звезда на Аякс и Нюкасъл " Анита тренира с нас. Мина медицински прегледи и очаквам да подпише контракт. Той има огромен опит, качества и чакам да вдигне равнището на тима. Анита не е играл известно време, само че доколкото видях на тренировките, физическото му положение е положително. Освен прехвърлянето на Анита, мъчно ще има различен нов футболист до края на трансферния интервал, само че може и да стане.

Има интерес към Жанио Бикел. На състезател, който има толкоз мачове в Англия и Холандия, не му би трябвало толкоз време за акомодация ", стартира Крушчич.

Треньорът на " алените " направи и разбор на играта на огромния гений на отбора Валентин Антов.

" Много съм приказвал за Антов. Преценил съм, че той е доста интелигентен. Знам, че няма да полети, ще е крепко стъпил на земята. Той е поливалентен състезател. Може да играе в центъра на отбраната, може и халф. Вальо Антов съблюдава тактическата дисциплинираност. Винаги е на мястото, където би трябвало да бъде. Има прекрасен пас, има добра реакция, откакто е изгубена топката ", разяснява той.
 Левски - ЦСКА-София @@@
" Не е елементарно тук. Всички желаят доста. Победата е преди всичко, а след това и положителната игра. Не е елементарно, тъй като тук нямаш право на неточност. Ние четири месеца нямаме право на неточност. Иска се добър резултат, да играем добър футбол. Това е тежко. Най-трудното е да се направи баланс.

В Царско село има нови играчи. Те играха намерено против Локомотив (Пловдив). Направихме разбор, футболистите ще видят. Имахме повече национали, само че успяхме да се подготвим ", приключи Милош Крушчич. efbet Лига 23 кръг, събота 29 февруари  Царско село 17:30предстои  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР