Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич бе потърсен от сръбски

...
Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич бе потърсен от сръбски
Коментари Харесай

Саша Илич: Няма по-добър от Видич

Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич бе потърсен от сръбски медии за коментар по отношение на изборите за президент на футболния им съюз. Легендата на Партизан поддържа някогашния си съотборник в националния тим Неманя Видич, който през днешния ден публично се кандидатира за поста.
 Саша Илич с значимо решение за офанзивата на ЦСКА
Саша Илич с значимо решение за офанзивата на ЦСКА

" Армейците " гостуват на Септември в неделя от 17:15 часа на националния стадион " Васил Левски "

" Футболна Сърбия избира. Скоро ще гласоподават за президент, а по-добър от Неманя Видич просто няма, споделям го от сърце. Той е роден да ръководи. Има невероятна харизма, ценят го в цяла Европа. Знаем, че той отиде с главата си там, където голямото болшинство не смееше с крайници си. Безкомпромисен войник, какъвто има потребност от нашия футбол.

Великият сър Алекс Фъргюсън реши, че Видич ще е капитан на Манчестър Юнайтед в дните на огромната популярност, то и за нас не би трябвало да има алтернатива. Той е млад, деляхме една съблекалня в националния тим. Знам какъв брой е почтен, какъв брой доста желае във футбола да няма ходатайство и интриги.  Всички знаят, че съм " партизанин ", само че когато става дума за Видич, подвигам и двете си ръце за избора му - сподели Саша Илич за Maxbetsport.

Той се спря и на противника на Видич, също легенда на Цървена звезда - Драган Джаич.

" Драган Джаич е легенда, едно от най-големите имена в историята на нашия футбол, само че той е на възраст, в която може да способства доста по-малко, с цялото ми почитание, от Неманя Видич ", приключи Саша Илич.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР