Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро даде първото си

...
Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро даде първото си
Коментари Харесай

Нестор Ел Маестро пред БНТ: Един треньор е успешен, ако изгради разпознаваем стил на игра

Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро даде първото си телевизионно изявление, след завръщането си в клуба, за Българска национална телевизия.

В него сърбинът призна, че се е трансформирал спрямо първия си престой на стадион " Българска войска ".

" Основното по-различно нещо съм аз. С пет години по-опитен съм. Много неща в клуба са се трансформирали за към по-добро. Работил съм в пет разнообразни страни. Тук е моето обичано място. Не е инцидентно, че се завърнах. Някои проблеми имат по-задна дата, преди аз да дойда тук. Не се интересувам кой какво мисли. Работя това от 25 години. Усещам поддръжка от треньорския ми екип, хората в клуба и играчите. Само ние знаем какво се случва в Панчарево. Вярвам в моите братя ", съобщи той.

Наставникът има вяра в личните си благоприятни условия и цели да построи жанр на игра, който да го отличава.

" Един треньор е сполучлив, в случай че построи различим и неповторим жанр на игра. На 100% имам вяра, че съм добър треньор. Постоянството и близкия жанр в следващи мачове дефинира един добър треньор. Удовлетворение в играта можеш да намериш в по-малки тимове и по-млади треньори. Стремим се към доминация без топка. Феновете желаят да виждат активност на терена и фитнес подготовка. ", добави той.

Специалистът разяснява взаимоотношенията си с управлението на отбора.

" Двустранното отношение и почитание е значимо. Имаме футболисти от разнообразни страни и някои играчи обаче са по-затворени и особени. Някои са ми другари, други са деца и връзките с тях са разнообразни. Всичко е основани на почитание. Работя добре с управлението. Тези, които познавам са прелестни хора. С Филип Филипов усъвършенствам връзката си, а Стоян Орманджиев е доста готин. Даниел Ганчев е израснал доста, той е основният човек. Работя по-директно с него от преди. Имам 100% независимост да взимам всички решения, които се разпореждат на треньора ", разясни той.

Можете да гледате цялото изявление във видеото.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР