Старши треньорът на ЦСКА Алън Пардю даде пресконференция заедно с

...
Старши треньорът на ЦСКА Алън Пардю даде пресконференция заедно с
Коментари Харесай

Алън Пардю: Ще сторя това, което не успях срещу Ман Юнайтед

Старши треньорът на ЦСКА Алън Пардю даде конференция дружно с сътрудника си Станимир Стоилов преди финала в SESAME Купа на България в неделя (15 май), в който един против различен на Националния стадион „ Васил Левски “ ще се изправят ЦСКА и Левски.

" Смятам, че в края на сезона формата е нещо доста значимо. Нашият тим не е в най-хубавата си форма. Левски е в доста добра моментна форма. Това е край, един мач и ще ни даде страхотна опция да покажем каквото можем “, съобщи Пардю, който до неотдавна бе консултант в ЦСКА.

Той съобщи, че в съботния ден ще реши кой всред Густаво Бусато и Димитър Евтимов ще пази на финала.

„ Имам някакви хрумвания в главата за вратарската позиция. Утре ще се взима решението. Мачът е доста значим, само че той няма нищо общо с бъдещето на клуба. Опитен управител съм. Все един от нас двамата би трябвало да загуби и бъдещето ни не би трябвало да е обвързвано с развоя на сходни мачове “.

„ Не мисля, че вкарва в допълнение напрежение, ами да ни стимулира да задърим трофея при нас. Това е най-голямото дерби на града. Има фамилии, които са разграничени. Изключително доста пристрастеност ще има в този дуел освен на трибуните, само че и на терена. Важно е пристрастеността да е следена и от почитателите, и от 22-мата на терена “, съобщи той във връзка напрежението преди по този начин значимия мач.

Той отхвърли да разяснява декларацията на ЦСКА по отношение на назначението на Никола попов за основен арбитър на мача с Левски.

„ Няма с какво да разясня декларацията. Нямам общо с нея. Моята работа е да построявам тим и да го усъвършенствам. Имаме 5-6 футболисти, които могат да изграят на по-високо равнище. Концентрирам се напълно върху това “.

" Който загуби във финала, сигурно ще е отчаян, без значение по какъв начин е почнал сезона. Особено Левски, който е млад тим. Ние не би трябвало да забравяме, че ЦСКА доникъде на сезона се държеше покрай Лудогорец и претендираше за купата. Не успяхме да задържим това равнище. Дойдох в доста сложна обстановка. Имаше много осъдени и контузени футболисти. Направихме еднакъв в първия мач, продължихме за Купата, успяхме да победим Славия.



Напрежението в тима спадна и можем да се концентрираме напълно върху финала. Правя всичко допустимо да покажа на играчите, че финалът е доста значим и ще влезем оптимално готови в него ", проучва обстановката в клуба напоследък Пардю.

Англичанинът се върна и към един чудноват миг с негово победно танцуване на Острова.

„ Няма да има надвит танц. Имал съм много дълга кариера. Правил съм доста неща и за някой от тях скърбя. Често ми задават въпроси за този танц, който беше 2 секунди, само че се направи огромна работа. Много от нешата не са правилни за мен в интернет.

Връщайки се обратно към последния край, който менажирах против Манчестър Юнайтед, доста желаех да го спечелим, не можахме. Сега мога да подвигна нова купа. Благодаря на играчите, че стигнаха дотук. Ще създадем всичко допустимо за почитателите на ЦСКА и в случай че всичко мине наред, ще честваме с тях “.

„ Това е доста хубава самодейност. Страхотна концепция. Много е добре за почитателите и за медиите. Двамата мениджъри доста се почитаме. Като треньори бързаме да отидем да работим на подготовка. Страхотен образец е за почитателите, че и двата тима се почитат. Хората би трябвало да дойдат в неделя и да се насладят “, похвали той концепцията за взаимна конференция със Станимир Стоилов.

Бившият управител на годината във Висшата лига не пожела да даде детайлности по отношение на състава си за неделния мач: „ Няма да издам нищо от моите проекти за стартовата ми единайсеторка, колкото и да се пробвате. Греъм Кери беше най-влиятелният състезател през първата част от сезона, през втората част от сезона това се промени по разнообразни нефутболни аргументи. Сега играе на доста високо равнище. Голям експерт е. Познавам го добре, тъй като приказваме на един език. Младите футболисти на Левски могат да взимат страховит образец от него по метода, по който той тренира и се държи по време на мач ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР