Старши треньорът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев говори след първата

...
Старши треньорът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев говори след първата
Коментари Харесай

Валентин Илиев: Заслужено победихме

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев приказва след първата победа на ЦСКА 1948 за календарната година. " Червените " обърнаха и победиха Локомотив София с 2:1 в  Бистрица.

" Поздравявам момчетата, справедливо победихме. Не единствено в този мач, а и в преходните, показахме, че можем да играем като тим и да сме дисциплинирани. С повече работа, неизменност и предпочитание нещата ще вървят към по-добро ", показа той след срещата.

" Не мисля, че в България може да се изненадаме с кой знае какво. По-скоро голът, който получихме, беше от наша неточност, най-много от позициониране. Това е футболът. Имаме млади футболисти, на които им би трябвало опит и такива мачове, с които да натрупат убеденост и да надграждат. Ако не им се дава късмет, няма да бъркат, само че няма и да търпят развиване. Грешката за гола не бе единствената, имаше още такива, само че по тази причина сме ние като треньорски щаб, с цел да работим върху тях ", сподели Илиев.

" Със сигурност им повлия положително, склонен съм, че второто ни полувреме против Лудогорец бе по-добро от първото. Отдавам го на младоста. Имало е доза пренавитост или терзание. Казахме си в съблекалнята, че без значение против кого излизаме, би трябвало да играем футбол и да се любуваме на тази игра. Това е концепцията, не да играем напрегнат и боязън да не сгрешим. Трябва да приемем всичко и да се научим да работим напрегнат и адреналин, в случай че го няма това в един футболист, тогава към този момент е неприятно. Безразличието у човек не е задоволително ", приключи наставникът на " алените ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР