Старши треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев говори пред медиите

...
Старши треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев говори пред медиите
Коментари Харесай

Тодор Янчев преди мача ЦСКА 1948-Арда: Очаквам добър мач и за двата отбора

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев приказва пред медиите преди идната на следващия ден среща от 21-ия кръг на Първа Лига против Арда (Кърджали).

Янчев очерта задачите пред тима, който сега е на 3-о място, проблемите с контузени. Накрая някогашният полузащитник приказва и за младата вълна треньори, които в този момент навлизат в българския футбол.

" В утрешния ден ни чака един много оспорван дуел, по този начин да го назовем, против един доста добър тим с добър треньор отпред, който потвърждава своята работа през последните години. Визирам Александър Тунчев. Така че аз чакам един добър мач и за двата тима ", сподели Янчев при започване на конференцията. Срещата на стадиона в Бистрица сред ЦСКА 1948 и Арда е на следващия ден в 12.30 часа.

" Със сигурност тимовете, които Тунчев е водил до момента, демонстрират положително лице и образ. И Локомотив (Пловдив), и Арда (Кърджали). Той е един млад експерт, който прави сполучлива кариера. Със сигурност се е повлиял от треньорите, с които е работил, на които е бил асистент. Само суперлативи мога да кажа за Сашо ", сподели Янчев.

Арда започва сезона много мощно, а в последната си среща затвърди усещането, че се намира в положително положение с 5:0 над Локомотив (Пловдив). А в първата намира се оправи с 1:0 със Септември (Сф) на националния стадион.

" Както споделих, Арда не обявява своите цели. Има едно успокоение при тях и това се отразява на терена. Постигнаха две победи в първите два мача и това също им дава убеденост. Но отново споделям – всичко зависи от това по какъв начин нашият тим ще подходи в срещата. Така че аз съм съсредоточен върху нашите състезатели и това, което би трябвало да покажем от първата минута ", изясни наставникът на ЦСКА 1948.

В предходния кръг ЦСКА 1948 изненадващо отстъпи на застрашения от изпадане Ботев (Враца). Янчев разяснява по този начин: " Да, неприятна загуба. Не желая да повторим първите 20-30 минути, когато бяхме много разконцентрирани. Допуснахме много обстановки пред нашата врата, при една от тях ни вкараха. След това променихме лицето си, създадохме обстановки, пропуснахме и дузпа. Но всичко зависи от нашия метод по какъв начин влязохме в мача ".

Янчев съобщи още, че задачата пред тима е да се класира в Европа за първи път.

" Имаме открита цел, имаме организация, нужните условия, нужната селекция за добър тим. И мисля, че тази цел е изцяло действителна. Не е да се изхвърляме в нашите фантазии и упования. Така че 3-ото място и продължение напред в шампионата за Купата на България, откъдето също се дава право на присъединяване. Фокусът ни е ориентиран към първо класиране в Европа ", съобщи Янчев.

Коментирайки изчезналите футболисти, както и възможни нови попълнения, Янчев изясни какво се случва: " Александър Колев е контузен. Периода, в който се намираме в този момент, е доста сложен да се откри и да притеглим първокласен централен нападател. Неприятна е травмата на Колев, която ни лиши от едно от двете ни остриета в офанзивата. Сега остава Евгений Сердюк, който има качествата да поеме ролята на водещ изпълнител в нашия тим и се надявам да успее да разгърне капацитета си, който има. Що се отнася за Светослав Диков и за останалите момчета от втория тим, имаме момчета, които можем да качим. Процесът е отворен при нас, а също по този начин и в другата посока може да отиде някой ".

" Да, прочетох за интерес от нашия клуб към Андрей Гълъбинов. Появи се тази информация, само че доколкото знам няма такова нещо. Карлос Охене се възвърне от една травма и го чакаме да набере нужната подготовка с цел да влезе във форма. И Стив Фуртадо, който ще бъде на линия в скоро време, към момента липсва ", изясни Тодор Янчев.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР