Старши треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов говори пред медиите

...
Старши треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов говори пред медиите
Коментари Харесай

Панайотов: Не сме по-слаби от ЦСКА

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов приказва пред медиите преди гостуването на ЦСКА в дуел от деветия кръг на efbet Лига.

" Очаквам забавен мач да се получи, упражняваме добре през седмицата. Върнаха се националите, разполагаме с всички футболисти. Надяваме се да се представим добре и да излезем спечелили ", стартира Панайотов.

" Фаворити в шампионата мъчно може да се каже. Най-важното е да покажем положително лице и добра игра и ние да сме хората, които се радват най-после. Разговарях с играчите. Играем си мач като мач без значение на кой стадион сме. "

" Независимо класирането би трябвало да излезем стимулирани. Смятам, че нашият тим разполага с положителни футболисти този тим заслужава да се надиграва и да побеждава. Имам много разновидности в главата си. Радвам се, че имаме положителни и равностойни футболисти. Всеки един състезател е значим в този тим. С течение на мача преценяме кое е най-хубавото за тима ", сподели още треньорът на ЦСКА 1948.

" Всеки един футболист може да очаквате в състава. Независимо кой играе в предния мач. Когато качеството е огромно, може да разчитаме на всеки един футболист. Зинга е изостанал с подготовката. Тепърва е направена самостоятелна стратегия ще натрупа минути във втория тим и ще се причисли към нас. Сердюк последователно стартира да тренира. Със сигурност му би трябвало още време, знаете беше тежка травмата му ", разкри още Панайотов.

" Най-голямото преимущество по-скоро за нас като щаб и тим би трябвало да си остане. Не мисля, че отстъпваме на този тим. Знам, че имаме качествата да победим. Знам, че можем да отидем и да се надиграваме. "

" На всяко едно посещение е допустимо да има провокации. Един треньор, когато е на гостуваащ тим би трябвало да се съсродоточи върху мача ", приключи Панайотов.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР