Старши треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев говори преди мача

...
Старши треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев говори преди мача
Коментари Харесай

Пенев: За нас няма лесни мачове, Чочев е най-добрият футболист в първенството

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев приказва преди мача на отбора против Ботев (Пловдив) от 10-ия кръг на efbet Лига. 

" За нас няма да има лесни мачове. Ботев не е в неприятна форма. Отбор с благоприятни условия, който ще отиде на друга позиция в класирането. Ние се изправяме против сериозен и мощен противник. В началото на шампионата сме. Има доста мачове, няма да има подценяване ", стартира Пенев.

" В развой сме на правенето на документите на Сердюк, само че по-скоро няма да може да е подготвен. Георги Русев е разполагаем. Имаше лек физически проблем. Ще бъде на линия за мача с Ботев (Пловдив). Няма контузени играчи, които да не могат да играят в този конфликт ", добави още той.

" Моето виждане и мнение се разграничава от това, което мисли националният селекционер. Редно е да се викат футболистите във форма, а не футболисти, които не играят. Смело мога да кажа, че към този миг и Чочев е най-хубавият футболист в българското състезание, и Дани Наумов е най-хубавият български вратар. Моята група би била радикално друга. За мен би трябвало да се викат най-хубавите и да се разчита на тях в тези два значими мача.
 Кръстаич разгласи играчите за Гибралтар и Северна Македония - Чочев, Миланов и Михайлов са навън Кръстаич разгласи играчите за Гибралтар и Северна Македония - Чочев, Миланов и Михайлов са навън
Тренираме, приготвяме се. Играем добър футбол и печелим мачовете. Това е верният път и посока. Въпрос е да издържим физически и душевен, с цел да продължим по този метод. Това е пътят. Няма да е елементарно ", приключи Любо Пенев.

Снимки: Владимир Иванов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР