Старши треньорът на ЦСКА 1948 – Тодор Янчев, сподели след

...
Старши треньорът на ЦСКА 1948 – Тодор Янчев, сподели след
Коментари Харесай

Тошко Янчев: Завършващият удар не беше на наша страна, целта ни е евротурнирите

Старши треньорът на ЦСКА 1948 – Тодор Янчев, показа след загубата от ЦСКА с 0:1, че противниковият отбор не ги и изненадал с нищо, само че просто неговите играчи са пропуснали да осъществят ситуациите, които имаха.

„ Да, в действителност можем да съжаляваме в днешния ден, тъй като в действителност създадохме обстановки и през първото, и през второто полувреме, само че просто завършващият удар не беше на наша страна, от което можем единствено да съжаляваме. При една от контраатаките на противника ни означиха гол. След това не можахме да се върнем в мача. Пак създадохме една-две обстановки, само че вкарахме един гол, който се анулира “.

„ Не, не ни изненадаха с нищо. Цяла седмица знаехме мощните и слаби страни. Неслучайно създадохме толкоз положения и обстановки пред тяхната врата, само че просто не можахме да вкараме гол. И двата тима се познаваме задоволително добре и мъчно можем да се изненадаме “.

„ Да, постоянно е добре, когато всички последователи са на стадиона и всеки да поддържа своя отбор. Само можем да съжаляваме “.

„ Като цяло не сме си фантазирали нещо. Точковата разлика от първите два тима беше забележителна още през зимата, само че една победа през днешния ден щеше да ни приближи и надлежно да ни отдалечи от преследвачите зад нас. Съвсем действително, когато гледаме на нещата, третото място си е изцяло допустимо и нашата цел, която е този сезон, за първи път да участваме в евротурнирите “.

„ Може би трябваше да си вкараме още първата обстановка, когато Бастунов излезе лице в лице с Бусато. Да, шутира, просто нямахме шанс да вкараме гола. Всичко е може би. Каквото и да кажем в този момент, мачът щеше да тръгне в друго русло, само че това е “, съобщи Янчев на конференцията след дуела.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР