Старши треньорът на ЦСКА – Саша Илич, получи отлични новини

...
Старши треньорът на ЦСКА – Саша Илич, получи отлични новини
Коментари Харесай

Отлични новини за Саша Илич и ЦСКА

Старши треньорът на ЦСКА – Саша Илич, получи отлични вести, откакто един от основните футболисти на отбора - Тобиас Хайнц, ще бъде подготвен за идващия дуел. „ Червените “ посрещат ЦСКА 1948 в събота от 18:00 часа в последното си домакинство за акцията.

24-годишният норвежец отпадна от групата на столичани директно преди срещата с Локомотив Пловдив, извоювана с 1:0. След нея Илич изясни, че причина за отсъствието му е сериозен фамилен проблем, който го е принудил да се прибере в родината си. Става дума за заболяване на негов непосредствен родственик.

До часове обаче Хайнц би трябвало да се върне в България, като той ще се причисли към утрешната подготовка на ЦСКА. Ако всичко е наред, норвежецът ще вземе присъединяване в мача с ЦСКА 1948. Именно на стадион „ Витоша “ в Бистрица Тобиас означи и дебютното си попадение с алената фланелка, като донесе успеха с 1:0 на 12 март.

Срещата с Локомотив Пловдив е първата, която Хайнц пропусна, откогато се причисли към ЦСКА при започване на годината. Той към този момент има на сметката си 14 мача в шампионата, в които вкара два гола – на ЦСКА 1948 и Лудогорец, като се е отчел и с две асистенции.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР