Старши треньорът на Стефано Пиоли призна, че всички в тима

...
Старши треньорът на Стефано Пиоли призна, че всички в тима
Коментари Харесай

Пиоли: Трябва да контролираме събитията на терена срещу Интер

Старши треньорът на Стефано Пиоли призна, че всички в отбора са разчувствани преди полуфиналния конфликт против в шампионата за Купата на Италия, само че счита, че този мач няма да окаже въздействие върху борбата за купата в шампионата. е водач във краткотрайното класиране със 71 точки, на две пред, който има мач по-малко. В първата среща от полуфиналите за Купата двата състава направиха тъждество 0:0, а реваншът е във вторник вечерта. В другата полуфинална двойка в сряда посреща, като торинци имат гол задатък от първия мач.
 Потенциалният нов притежател на Милан е подготвил голям бюджет за лятна селекция Потенциалният нов притежател на Милан е подготвил голям бюджет за лятна селекция
“Колкото по-единни сме, толкоз по-големи шансове имаме да побеждаваме. Целта ни е победа във всеки мач, в случай че желаеме да останем до края в борбата за купата. Много сме стимулирани и съсредоточени върху тази задача “, разяснява Стефано Пиоли. Той съобщи, че не чака изходът от утрешния дуел с Интер да окаже въздействие върху конкуренцията за шампионската купа. “Не, не мисля, че ще има отражение. Независимо от утрешния резултат, който е значим, тъй като може да ни води до финала, шампионата е нещо друго. В шампионата би трябвало да гоним победа във всичките си срещи и да се борим до дъно “, сподели Пиоли.
 Милан се върна към головете и си резервира водачеството Милан се върна към головете и си резервира водачеството
“Мисля, че сегашното на Милан е солидно, а бъдещето може да е още по-добро. Интер може да е доста рисков противник. Трябва да направляваме събитията на терена. Виждам играчите си съсредоточени и доста стимулирани за мача, тъй че това е извънредно положително. Наясно сме с нашата тактика и ще би трябвало да покажем качествата си “, добави Пиоли.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР