Старши-треньорът на Спартак (Варна) - Васил Петров коментира ситуацията в

...
Старши-треньорът на Спартак (Варна) - Васил Петров коментира ситуацията в
Коментари Харесай

Треньорът на Спартак призова: Трябва да сме по-спокойни

Старши-треньорът на Спартак (Варна) - Васил Петров разяснява обстановката в тима след двете загуби от Литекс и Добруджа. Изминалата седмица се оказа отрезвяваща за футболистите, които са подготвени да покажат темперамент в идните мачове във Втора лига, безапелационен е младият експерт. Спартак (Варна) сдаде лидерската позиция на Етър, от който изостава с три точки, само че има и мач по-малко.

" Със сигурност е противен моментът. И ние не сме го очаквали. Това бе и първата ни загуба в шампионата вкъщи, и то в дерби, само че няма по какъв начин непрекъснато да си горе. Много фактори въздействат - напрежение, пропуски и други На първо място тимът е построен от много млади футболисти и някои неща им натежаха. Второ, дано не звучи като опрощение, най-важният миг е по какъв начин ще се надигнем.

По изправянето проличава характерът на един човек. Със сигурност би трябвало да сме единни - в съблекалнята, публиката, управлението и да излезем бързо от тази конюнктура. Вярвам, че ще го създадем, имам вяра в момчетата ", разгласи младият експерт в изявление за клубната страница.

Васил Петров удостоверява, че не е имало подценяване на тима на Добруджа, който е в дъното на класирането и се бори за оцеляването си.

" Ние не сме подценили Добруджа, в противен случай, знаехме значимостта на 3-те точки. Отново споделям, че би трябвало да сме малко по-спокойни. Искаме бързо да решаваме мачовете си. Знаем опциите си и когато се получат два-три пропуща, стартира играта да става нервна. Трябва да се работи върху това ".
 От Спартак (Варна) се извиниха на състезател на Литекс поради травма
От Спартак (Варна) се извиниха на състезател на Литекс поради травма

Пожелаха му бързо възобновяване
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР