Старши треньорът на Спартак (Варна) Димитър Димтров коментира пред Мач

...
Старши треньорът на Спартак (Варна) Димитър Димтров коментира пред Мач
Коментари Харесай

Димитров: Направих всичко по силите си, за да помогна на Спартак! Нещата в България са доста объркани

Старши треньорът на Спартак (Варна) Димитър Димтров разяснява пред " Мач Телеграф " края на сезона и развръзката в борбата при изпадащите.
 Енгибар Енгибаров измежду разновидностите за нов треньор на Спартак (Варна) Енгибар Енгибаров измежду разновидностите за нов треньор на Спартак (Варна)
" Феърплея няма да го разясня повече. Най-много отново да ме привикат някъде и да ми желаят доказателства. Не мисля, че е моя работа да ги групирам. Хората с правила, даже да са пристрастни, доста добре видяха какво, по какъв начин и къде се случи. Детайлите не са толкоз значими. Със сигурност и ние сме позволили неточности като щаб, явни бяха проблемите и на терена и изпуснатите по малоумен метод точки. Въпреки това, отново можеше да е друго, само че по този начин са решили някои, по този начин са напривили. Да са живи и здрави ", разяснява Димитров.
 Херо разгласи разлъка със Спартак и разкри скандални неща Херо разгласи разлъка със Спартак и разкри скандални неща
" За мен е ясно, че след края на сезона завършва моят ангажимент. Наистина направих всичко по силите си, с цел да оказа помощ на Спартак да се избави. Нещата в България обаче са много комплицирани и това и вие доста добре го знаете. Ще се прибера у дома и ще очаквам ново предизвкиталество. Това решение не съм го взел през вчерашния ден. Ще бъда с тима и в последния мач против Пирин, тъй като не мога да оставя момчетата, по-късно други хора ще се ангажират с построяването на нов тим за идващия сезон. Има състезателен шеф, управление ", добави експертът.
 Спартак (Варна) ще задържи съществени играчи Спартак (Варна) ще задържи съществени играчи
" Нещата от кухнята са ясни и който би трябвало знае какво съм имал поради. Тези, които се вълнуват от Спартак, знаят кой ни пречеше с изнасянето на не напълно правилни информации. Да бяха вярни, нямаше да е проблем. Който е правил селекцията лятото, той да се замисли по какъв начин можеше да се поправи фактът, че от 10 мача тимът бе взел 1 точка. Изпадането се беше случило още тогава ", приключи Херо.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР