Старши треньорът на Спартак (Варна) Димитър Димитров остана доволен след

...
Старши треньорът на Спартак (Варна) Димитър Димитров остана доволен след
Коментари Харесай

Херо: Трудно ми е да кажа дали този резултат е закономерен

Старши треньорът на Спартак (Варна) Димитър Димитров остана удовлетворен след извоюваната точка при визитата на Ботев (Пловдив).

" Мачът стартира добре за нас. Имахме два удара, които затрудниха оптимално домакините, само че по-късно тимът на Ботев взе самодейността, имаше игрово превъзходство и сътвори положения пред нашата врата. Лошото е, че ни вкараха гол от обстановка, която не миришеше въобще на гол. Това бе една нелепа неточност на нашия вратар.
 С крясъци С крясъци " Всички вън " и тъждество против последния Ботев се сбогува с Коматево
Нашият тим игра покрай своите оптимални благоприятни условия в последните минути на мача. Мисля, че тогава даже можехме да променим статуквото и да стигнем до успеха, колкото и нескромно да звучи. Не успяхме да осъществяваме обстановки, в които Евандро излезе самичък против вратаря и по-късно при удара на Климентов. Играли сме доста по-силни мачове от този и не сме печелили точки, този път обаче спечелихме точка.
 Бултрасите гневни: привикаха Балтазар и играчите да дават доклад Бултрасите гневни: привикаха Балтазар и играчите да дават доклад
Трудно ми е да кажа дали този резултат е законосъобразен. През множеството време от мача игровото предимство бе на страната на домакините. Те бяха тимът, който диктуваше събитията, само че все пак в последните минути имахме своите шансове да стигнем до цялостен триумф. Ботев разполага с доста класни футболисти, които имат качествата сами да решат даден мач, до момента в който при нас няма такива състезатели. Ние разчитаме повече на отборната игра, само че опитваме с наличния капацитет да търсим максимума във всяка среща ", съобщи някогашният народен селекционер след дуела в Пловдив.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР