Старши треньорът на Славия – Ангел Славков, даде интервю за

...
Старши треньорът на Славия – Ангел Славков, даде интервю за
Коментари Харесай

Ангел Славков: Георги Иванов се е заел сериозно да има промени и ред в българския футбол

Старши треньорът на Славия – Ангел Славков, даде изявление за, в което приказва по всички настоящи събития към белия клуб, а също по този начин засегна тематиката и за националния тим.

Славков разкри още, че във футболния съюз, най-много техническият шеф Георги Иванов, работят по огромни промени, с цел да може българският футбол да тръгне нагоре.

„ Ако се направи по този начин, както в някои други страни, правилник в шампионата на Висшата лига, да не приказваме пък надолу за „ Б “ и „ В “ група, да би трябвало да играят примерно избран брой българи. Дали са три, четири, пет по 90 минути, би трябвало да се реши на един доста сериозен спор. Това ще помогне за развиването на българския народен тим, тъй като без игра няма по какъв начин да стане. Да, тези футболисти отново могат да са взети от избран клуб, да са картотекирани, да играят в избрани срещи, да се готвят за Европа. Много е мъчно. Ще има хора, които ще се опитат да ме оборят, ще има хора, които ще кажат: „ Да, Геле е прав “. Няма различен път, единствено с приказки няма стане. Трябва да има някаква смяна и в тази връзка през днешния ден бях на три часа заседание във футболния съюз по тези тематики. Опитват се хората в действителност да създадат някои нови неща в лицето на Георги Иванов, който доста се заел съществено да има промени, да има ред. Естествено, редът би трябвало да е в вярната посока, тъй като за едни може да е добър, а за други неприятен. Това не може да бъде решено от един или двама. Това би трябвало да бъде сложено на необятна полемика и към този момент хората, които зависи от тях, да вземат това решение и да поемат отговорността “, съобщи Славков.  

Цялото изявление с Ангел Славков очаквайте на следващия ден (петък) на уеб страницата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР