Старши треньорът на Севиля Винченцо Монтела обеща, че играчите му

...
Старши треньорът на Севиля Винченцо Монтела обеща, че играчите му
Коментари Харесай

Севиля ще се опита да извади Байерн от комфортната му зона

Старши треньорът на Севиля Винченцо Монтела даде обещание, че играчите му ще създадат вероятното, с цел да извадят Байерн (Мюнхен) от удобната му зона в първия четвъртфинален мач от Шампионската лига. Двубоят ще се играе в Испания във вторник, а баварците са в ролята на безспорен любимец. Севиля обаче към този момент в профил различен колос на европейския футбол в предходния кръг - Манчестър Юнайтед.

" Байерн са мощни в това да бележат голове и да държат топката. Така че ние би трябвало да сме тези, които вършим това, с цел да не им дадем опция те да играят по метода, по който могат ", сподели Монтела.

От началото на сезона Байерн има 21 гола в 8 мача в Шампионската лига, като осъществя 8 против Бешикташ в предходния кръг и 6 в дербито с Борусия (Дортмунд) от шампионата в събота.

Pablo Sarabia, Sevilla's midfielder: " You always dream of making it through one more round but we know how difficult this task is. We aren't favourites and it won't be easy to beat Bayern. " pic.twitter.com/YgyRQPwIy6
— Bayern mania (@Bayern_mania) April 2, 2018
Проблем за Севиля ще бъде и отсъствието на плеймейкъра Евер Банега, който е осъден.

" Банега няма да играе и ние губим състезател с потвърдени качества. Няма по какъв начин да променим това, само че съм сигурен, че този, който го замести, ще успее да се оправи ", добави италианецът.

" Мачове като тези с Байерн изискват доста от физическа и психическа позиция, само че на мен това ми харесва. Ние към този момент отстранихме Манчестър Юнайтед и не ни остава нищо друго, с изключение на да даваме всичко от себе си до последния мач. Искаме да пренапишем историята на нашия клуб дружно с почитателите ни, които постоянно са до нас ", приключи Монтела.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР