Старши треньорът на Септември (София) Светослав Петров говори след поражението

...
Старши треньорът на Септември (София) Светослав Петров говори след поражението
Коментари Харесай

Светослав Петров: Ситуацията става все по-тежка

Старши треньорът на Септември (София) Светослав Петров приказва след провалянето на отбора с 1:2 от Славия в дуел от 28-ия кръг на efbet Лига.
 Важна победа за Славия! Ситуацията в Септември става все по-тежка Важна победа за Славия! Ситуацията в Септември става все по-тежка
" В следващ мач груби индивиудални неточности. Вече и аз не знам какво да кажа. Цяла седмица упражняваме, противодействаме, като пристигна 40-ата минута. След нея – гол. Втория въобще не желая да го разясня. Не желая да разясня, с цел да не наподобява, че се извинявам. От всички по малко. На това приписвам грешките. Не съм в главите на играчите. Недопустимо е футболисти с искания да взимат такива решения ", стартира той.

" То не е единствено този мач. И в други сякаш играем добре и опитваме – 0 точки. Липса на централизация и майсторство. Щом не е гол, аргументите са доста. На мен персонално ми е смешно, когато околните ми кажат, че не играем неприятно. Опитваме, само че все нула точки. Ситуацията става все по-тежка. Ако не си вземем бележки, по този начин както треньорите носят отговорност, в случай че и играчите не поемат такава, няма да стане по-добре.

Ако знам кой ще сбърка или няма да го пусна, или ще предприемем дейности. Жалкото е, че всеки мач друг състезател прави неточности ", приключи Петров. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Борислав Трошев
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР