Старши треньорът на Септември (София) Мариян Христов бе много ядосан

...
Старши треньорът на Септември (София) Мариян Христов бе много ядосан
Коментари Харесай

Мариян Христов: Скъсаха си дупетата да тренират, а един гол не могат да вкарат

Старши треньорът на Септември (София) Мариян Христов бе доста сърдит след равенството 1:1 като хазаин на Дунав (Русе). Септемврийци изпуснаха чудесна опция да си подсигурят третата позиция в Група “Б” и оттова среща с Верея в първия кръг на баражите. Сега обаче, откакто изпуснаха питомното, столичани ще би трябвало да гонят дивото - победа като посетител на Локомотив (Пловдив). Шампионът на Германия с Кайзерслаутерн съобщи след хикса на Националния стадион, че е неприемливо футболистите му да не могат да отбележат гол, с който да вземат трите точки.

“Доволен? Ядосан съм. Не заслужавахме да победим. Несериозно отношение. Не ми се приказва. Питайте ме нещо друго. Кое не ме задоволи? Не може да изпуснеш подобен мач. Във футбола не постоянно нещата се получават, само че не може да изпуснеш 10 положения. Трябва от 10 най-малко едно да вкараш. Как да подцениш този мач? Скъсъха си дупетата, с опрощение, да упражняват и бягат, само че не съумяха да победят. Футболистите също са ядосани, тъй като знаят какво изпуснаха”, съобщи Христов.
 Септември - Дунав @@@
“Какво има да упражняват момчетата? Те упражняват всяка седмица едно и също. Добре знаят какво би трябвало да създадат. Липсва ли ни класа? Не знам, нещо друго ме питайте. Има още един мач и от нас зависи всичко. Ще ни бъде много по-трудно, само че като не може да победиш през днешния ден, ще се наложи да се хвърлиш другия мач. Не желая да си избираме съперници. Всеки мач играем за победа”, добави още наставникът на Септември. Първа лига 5 кръг, петък 26 април  Септември (София) 1:1краен резулат  Дунав
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР