Старши треньорът на Сакраменто Кингс Майк Браун ще да наблюдава

...
Старши треньорът на Сакраменто Кингс Майк Браун ще да наблюдава
Коментари Харесай

Треньорът на Сакраменто ще гледа на живо Везенков срещу Фенербахче

Старши треньорът на Сакраменто Кингс Майк Браун ще да следи петия дуел сред гръцкия Олимпиакос и турския Фенербахче и по-специално изявите на българския национал Александър Везенков в опита за класиране на Финалната четворка на баскетболната Евролига за мъже.

Срещата ще се организира във вторник вечер (9 май) от 21:30 часа в Пирея (Атина), а измежду феновете се чака да бъде и Браун откакто сезонът за Кингс в Националната баскетболна асоциация (НБА) към този момент завърши.

Предстоят диалози сред управлението на клуба от НБА с Везенков и неговия сътрудник, написа профилираното издание basketnews.com, а преди този момент се чака и мнението на Майк Браун. Именно по тази причина треньорът на Сакраменто е поискал да пътува за Атина и да следи онлайн Везенков в деяние.

В дуела с Фенербахче Олимпиакос ще може да разчита на капитана Костас Папаниколау, който взе участие в днешната подготовка откакто пропусна заниманието в неделя поради грип.
 Добри вести за Олимпиакос Добри вести за Олимпиакос
Турският отбор ще има шанса да стане първият тим, който печели петия мач от плейофите като посетител – нещо, което не се е случвало от въвеждането на формата през 2016 година.
 Проблеми за Фенербахче преди мача с Олимпиакос Проблеми за Фенербахче преди мача с Олимпиакос
Гръцкият гранд обаче има сериозен опит в сходни решителни дуели, като в последните 10 години четири пъти е играл в такива серии. През предишния сезон Олимпиакос надви вкъщи в основния пети конфликт против Монако.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР