Старши треньорът на Рома Пауло Фонсека изтъкна присъствието сред титулярите

...
Старши треньорът на Рома Пауло Фонсека изтъкна присъствието сред титулярите
Коментари Харесай

Фонсека: Присъствието на Смолинг се усеща, той е лидер

Старши треньорът на Рома Пауло Фонсека посочи наличието измежду титулярите на Крис Смолинг като голям плюс за представянето на тима. " Вълците " победиха с 2:0 Фиорентина и към този момент са на 6-о място в класирането на Серия " А ". Головете за триумфа на " Олимпико " вкараха Леонардо Спинацола и Педро Родригес.

" Няма нищо инцидентно, че във втори следващ мач не позволяваме гол. Винаги съм казвла, че Крис е доста значим за отбора. Задължително е към останалите трима млади бранители, да има някой по-опитен. Смолинг има и лидерски качества, което го прави още по-ценен ", разяснява Фонсека.

" Целият тим се показа на равнище против мощен противник. Бяхме солидни в отбрана, бързо преминавахме в офанзива. Лоренцо Пелегрини е доста образован футболист, който може да извършва разнообразни функции. Ние сме способни да действаме с трима или четирима в отбрана ", продължи португалецът.

" Трябва да мислим мач за мач. Целта ни е да реализираме повече от предишния сезон, което значи да се класираме за Шампионската лига. Отборът натрупа убеденост и това е чудесно ", не скри задоволството си Фонсека. Серия А 6 кръг, неделя 1 ноември  Рома 2:0краен резулат  Фиорентина
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР