Старши треньорът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров похвали отбора на

...
Старши треньорът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров похвали отбора на
Коментари Харесай

Людмил Хаджисотиров: Баскетболът се е завърнал във Варна

Старши треньорът на Рилски състезател Людмил Хаджисотиров похвали тима на Черно море за положителната му игра от началото на сезона в НБЛ. Носителите на Купата и Суперкупата реализираха сложен триумф над “моряците ” с 86:77 в среща от петия кръг на шампионата, а ето какво показа Удо след дуела:
 Рилски състезател се пребори с непримиримите Рилски състезател се пребори с непримиримите " моряци " за пет подред
 „ Много сложен мач. Очаквахме това нещо, тимът на Варна играе доста добре от началото на сезона, за което го приветствам. Баскетболът се е завърнал във Варна. Хубаво беше да забележим претъпкана зала, с агитка, стартира да наподобява като на едно време. Но това е вследствие и на положителната им игра, това, което демонстрират от началото на сезона. Ние имахме доста сложен мач в сряда и дълго пътешестване и естествено се притеснявах дали ще можем да съберем енергията и напъните за всичко, което е нужно, с цел да спечелим този мач. Но в по-голямата част използвахме опита си, като гейм проект много от нещата станаха. 

Единствено не съм удовлетворен, че сме създали 22 механически неточности, само че това го приписвам значително и на умората, която имаше, и на нападателната игра на Варна с пресираща отбрана и цялостни смени. Радвам се, че след такава сложна обстановка тимът се сплоти и игра устойчиво, твърдо, мъдро в по-голямата част и мисля, че справедливо спечелихме, откакто сме водили 35 минути ”, съобщи Хаджисотиров.

Снимка: НБЛ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР