Старши треньорът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров бе много щастлив

...
Старши треньорът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров бе много щастлив
Коментари Харесай

Хаджисотиров: Ако всекидневно се вършим работата, можем да изпълним желанията си

Старши треньорът на Рилски състезател Людмил Хаджисотиров бе доста благополучен от успеха на тима му над директния съперник за първата позиция Левски Лукойл. Самоковци си върнаха за загубата на старта на сезона и надделяха " сините " в зала " Универсиада " със 73:87.

" Искахме в този мач ние да бъдем нападателни във всички етапи, както против Данило Тасич, по този начин и изцяло в отбрана, тъй като имаме по огромна ротация и можехме да я използваме в наше предимство, с цел да наложим по бързо движение. Поздравявам тима си за огромното предпочитание, в действителност имахме да си връщаме, в предходния мач не бяхме подготвени по доста аргументи, в този момент сме по-готови, само че още не сме достигнали максимума си.

Тренираме в цялостен състав и това стартира да си личи. Много съм благополучен, тъй като всички момчета се включиха доста добре и всеки един има доста значима роля и е част от тази машина, която се опитваме да построяваме. Поздравявам ги за това. Удоволствие е да се работи с тях. Това са хора, които са стимулирани и амбициозни, знаят какво желаят самостоятелно, ние знаем какво желаеме като тим и се надявам да продължаваме да работим по този начин.

Това ни е седма поредна победа, като до момента това не се е случвало тук, нито пък да сме първи в класирането през януари. Все отново сега това няма толкоз огромно значение за мен. Аз съм споделил на момчетата, че би трябвало да бъдат гладни, би трябвало да работят непретенциозно, само че супер амбициозно и стимулирано. Имаме стремежи пред нас, които могат да се реализиран, в случай че ежедневно си вършим работата и в действителност се фокусираме ден за ден. Тогава, и при изискване че сме здрави, мисля, че ни чакат положителни неща "

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР