Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти заяви, че тимът

...
Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти заяви, че тимът
Коментари Харесай

Анчелоти: Резултатът е добър, но можехме да играем по-добре

Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти съобщи, че отборът му е бил заставен да играе в отбрана през първото полувреме, само че не го е направил по метода, по който той е желал.

Байерн Мюнхен и Реал Мадрид приключиха 2:2 в първия мач от полуфиналите в Шампионската лига. Реваншът е на 8 май в Испания.

" През първото полувреме трябваше да се пазиме и го направихме без интензитета, който желаех. Те поведоха през второто полувреме, само че мислех, че ние пресирахме по-добре от тях. Цялостното ми усещане беше, че се усещаме добре, само че ни липсваше най-хубавата ни динамичност. Заради това на такива места страдаш - всеки в света го знае. Резултатът е добър, само че можехме да играем по-добре. Байерн сподели най-хубавата си версия, а ние не го направихме. Трябва да подобрим представянето си през идната седмица ", разяснява Анчелоти.

" С помощта на Тони Кроос владеехме добре топката, а Байерн в действителност не ни притискаше толкоз доста. Имаше свободни пространства. Очаквахме да играят много изнесени напред, направиха го, а ние се възползвахме при първия гол. Фантастичен пас и фантастично довеждане докрай ", добави наставникът на Реал Мадрид за първия гол, пристигнал след композиция сред Кроос и Винисиус Жуниор.

" Кроос игра доста добре през днешния ден ", сподели Карло Анчелоти във връзка немския национал и продължи: " Джуд Белингам имаше крампове по тази причина направих смени и търсех повече прохлада. Нещата трябваше да се трансформират, а ние имахме запаси на пейката, които желаех да видя. Сега сме в добра позиция в лигата и в този полуфинален конфликт също. Трябва да дадем всичко от себе си, с цел да достигнем финала на " Уембли ". Както постоянно на този стадий от сезона, имаме огромна опция да играем в още един край. И то против страховит тим. Ще бъдат 90 доста сложни минути, само че при атмосферата, която познаваме - почитателите ще ни оказват помощ доста ", приключи Анчелоти.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР