Старши треньорът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти очаква Тибо Куртоа

...
Старши треньорът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти очаква Тибо Куртоа
Коментари Харесай

Анчелоти съобщи отлични новини за Реал

Старши треньорът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти чака Тибо Куртоа да се завърне от травма в точния момент за конфликта с Барселона в неделя.

Вратарят отпадна от състава за неустановен интервал от време при започване на месеца поради травма.

Куртоа не е играл за Реал след успеха с 2:1 над Атлетико Мадрид на 18 септември.

Той пропусна три мача във всички шампионати и също по този начин ще отсъства, когато Реал ще се изправи против Шахтьор Донецк във Варшава в дуел от Шампионската лига във вторник.

Но най-важното е, че Куртоа се чака да бъде подготвен за неделното дерби с Барселона на " Сантяго Бернабеу ".

" Куртоа е доста по-добре. Плановете са той да стартира тренировки в четвъртък и да е подготвен за мача в неделя. Говорих с него и той се усеща по-добре ", сподели Анчелоти на конференция.

Докато Куртоа няма да играе в срещата в Полша, Карим Бензема е подготвен да стартира като титуляр.

Французинът отсъства три седмици, откакто получи травма в бедрото при успеха над Селтик в Шампионската лига предишния месец, преди да се завърне при равенството 1:1 с Осасуна на 2 октомври.

Анчелоти призна преди успеха с 1:0 над Хетафе през уикенда, че Бензема е " малко изтощен ", само че той ще се върне в състава във вторник.

" Карим е добре и е ясно, че на следващия ден той стартира с Кроос и Менди, които са свежи и подготвени да играят ", съобщи Анчелоти.

Но Винисиус Жуниор, който е бил титуляр във всичките 12 мача на Реал във всички шампионати този сезон, може би се нуждае от отмора.

" Той е един от играчите, за които би трябвало да преценява, тъй като е играл непрекъснато преди този момент пътешестване ", сподели наставникът.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР