Старши треньорът на подчерта важността на победата над (1:0), която

...
Старши треньорът на подчерта важността на победата над (1:0), която
Коментари Харесай

Куман: Ако играе така, Дембеле ще е титуляр

Старши треньорът на акцентира значимостта на успеха над (1:0), която придвижи отбора на пето място в класирането на Ла Лига. Каталунците нямат загуба в последните си 6 турнирни мача - 4 победи и 2 равенства, само че изостават на 10 точки от лидера.

" Най-важен бепе резултатът. Искаме да побеждаваме безапелационно. Играхме добре, създадохме много положения и трябваше да решим всичко много по-рано. В края Уеска рискува и трябваше да се браним. Това не е най-силната ни страна, по тази причина избираме да владеем топката. Има тимове, които се пазят по-добре от нас ", призна Куман.

" е доста значим за нас, липсват ни флангови футболисти. Той умее да играе и по двете крила и да се оправя в обстановки " един на един ". С такива играчи е по-лесно, тъй като Меси може да нападна от дълбочина. Ако Дембеле играе като през днешния ден, има всички шансове постоянно да е титуляр ", разяснява наставникът на " блаугранас ".

" Гризман? В някои мачове нуждая се от трима халфове, а конкуренцията в офанзива е огромна. Остават ного мачове до края на сезона, всеки ще получи късмет ", сподели още Куман. Ла Лига 17 кръг, неделя 3 януари  Уеска 0:1краен резулат  Барселона
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР