Старши треньорът на отново изрази недоволство от съдийството след домакинската

...
Старши треньорът на отново изрази недоволство от съдийството след домакинската
Коментари Харесай

Дан Петреску: Мхитарян ми призна, че няма дузпа

Старши треньорът на още веднъж изрази неодобрение от съдийството след домакинската загуба с 0:2 нощес от в група " А " на Лига Европа. Наставникът на румънците има искания за втория гол, който римляните вкараха от дузпа за нарушаване против. Преди това Габриел Дебелюх си вкара автогол.

" Сами се бихме. Първият гол си го вкарахме ние, а за втория, в случай че това е дузпа... Няма какво да кажа. Мхитарян ми призна след мача, че не е имало никаква дузпа ", разяснява Петреску.

" Имаме кадрови проблеми. Исках да направя 5 смени, само че направих единствено 3, тъй като към този момент нямах играчи. Трябват ни нови футболисти ", добави Петреску.

Въпреки загубата от Рома, тимът на Клуж резервира шансове за класиране за етапа на елиминациите, само че се нуждае от наложителна победа против другата седмица на личен терен и против в последния кръг, а швейцарците не би трябвало да побеждават Рома в Рим.

" За страдание Йънг Бойс победи ЦСКА в София и в този момент ние се нуждаем от две наложителни победи, а швейцарците не би трябвало да печелят в Рим. Но ще се борим до последно за второто място ", сподели още Петреску.

Бившият румънски национал сподели няколко думи и за кончината на именития Диего Марадона.

" Плаках пет минути, откакто разбрах, не можех да спра. В Неапол беше легенда и ще остане такава. А в Аржентина има 3 дни народен печал. За кого другиго беше взето такова решение? Имах опцията да се срещна персонално с него, когато бях в Дубай. Отворен човек. Той в никакъв случай не се криеше ", сподели Петреску.
Лига Европа 4 кръг, четвъртък 26 ноември  ЧФР Клуж 0:2краен резулат  Рома
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР