Старши треньорът на националния отбор на България по бокс за

...
Старши треньорът на националния отбор на България по бокс за
Коментари Харесай

Арате похвали боксьорите

Старши треньорът на националния тим на България по бокс за мъже Жоел Арате похвали състезателите за отличното им показване на Европейската купа в Будва, Черна гора. Боксьорите ни завоюваха пет медала (2 златни и 3 сребърни) и 3 пети места.
" Боксьорите ни в конкуренция на състезатели от 30 страни дадоха максимума от себе си и съм благополучен, че имаха мотивация и предпочитание да вървят напред. Посоката е ясна - Игрите в Париж. Хавиер Ибаниес направи още едно показно, че е най-хубавият в Европа и е измежду главните любимци за орден на Олимпиадата. Радо Росенов сподели, че е измежду най-големите гении освен в нашия тим, само че и в Европа. След края на европейското състезание до 22 година той ще се качи на 63,5 кг, с цел да се бие за олимпийска квота ", разкри кубинският експерт.
" Ергюнал още един път сподели, че е най-хубавият в Европа при 48-килограмовите. Ясен Радев също направи добър шампионат. Доволен съм от целия тим ", сподели от Париж Жоел Арате.
Той е във Франция за мача на Радослав Росенов със Софиан Умиа в Нощта на първенците. 19-годишният Росенов ще опита да вземе реванш от французина в основния мач на галавечерта в категория до 62 кг.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР