Старши треньорът на Наполи - Лучано Спалети, остана истински щастлив

...
Старши треньорът на Наполи - Лучано Спалети, остана истински щастлив
Коментари Харесай

Спалети след историческия успех: Невероятно постижение!

Старши треньорът на Наполи - Лучано Спалети, остана същински благополучен и горделив от успеха с 3:0 над Айнтрахт Франфурт, като по този метод отборът се класира за исторически първи 1/4-финал в Шампионската лига. Той съобщи, че това е ужасно достижение за неговия тим.

„ Това е необикновен резултат, ще му се насладим с нашите почитатели. Сега е значимо да запазим същото отношение, което показахме довечера. Макар първоначално да не бяхме на нормалното равнище, по-късно успяхме да създадем верните придвижвания и не дадохме съвсем нищо на противника ни. Запазихме ясно схващане. Ако това е първо постигане до 1/4-финал в историята на Наполи, значи това е ужасно достижение “, съобщи Спалети.

Италианецът отговори на мениджъра на Манчестър Сити - Хосеп Гуардиола, който съобщи, че неаполитанците сега са най-силният тим в Европа.

„ Не се усещам горделив, не усещам нищо. Знам, че във футбола всеки се пробва да сложи другия напрегнат. Дали Наполи е пред Манчестър Сити? След като те могат да похарчат 900 милиона, а ние единствено 9, значи има причина за това. Това е игра с надграждане, тъй че те могат да ни отстранят “, сподели експертът.

“I’m not proud of Guardiola’s praise for us, that’s a little game he’s playing that we all know.

If City can spend €900M and we can only spend €9M, there’s a reason.

That game he’s playing means ‘we’ll place you up there so that you can definitely fall’. ”

Luciano Spalletti…
— Italian Football TV (@IFTVofficial)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР